♡ Mogelijkheden

Tegenwoordig kent trouwen vele soorten en maten. Van eenvoudig op het gemeentehuis tot groots in een kasteel of op het strand. De mogelijkheden zijn eindeloos en bijna alles kan. Wanneer ik jullie trouwambtenaar mag zijn, denk ik heel graag mee in alle mogelijkheden. Ik help jullie daar waar nodig en samen kijken we hoe jullie dag helemaal wordt zoals jullie dat wensen. Ik ben er voor jullie! 

Steeds meer koppels kiezen voor een ceremonieel huwelijk omdat er dan geen beperkingen zijn en ze niet hoeven te kijken naar hoe het eigenlijk "moet". Trouwen om middernacht? Onder een prachtige sterrenhemel? Of misschien wel trouwen in het buitenland? Alles kan wanneer je ceremonieel trouwt! Door vanuit jullie visie en gevoel de dag in te richten krijgt het de gouden rand die jullie dag zo verdient! 

Trouwen met livemuziek?

Niets zo mooi als livemuziek tijdens een al rakende ceremonie. Emoties komen aan en er is even tijd om stil te staan in het moment. 
Omdat ik al twee jaar werk als zangeres bij bruiloften kan ik jullie dit ook aanbieden. 
Zo hoef je niet opzoek te gaan naar een muzikant, maar kun je hiervoor ook bij mij terecht. Ook draag ik graag mijn vaste pianist aan om de ceremonie muzikaal te ondersteunen. 

Trouwen in het buitenland?

Ik zeg graag ja tegen Trouwen in het buitenland! Ik reis dan ook graag met jullie mee. Om op die voor jullie bijzondere locatie het huwelijk te voltrekken wordt er vaak ceremonieel getrouwd. 
Ook wanneer jullie voor deze optie kiezen sta ik 100% voor jullie klaar! Ik beloof jullie mijn volledige input voor, tijdens en na de ceremonie. Benieuwd naar de kosten? Neem hiervoor contact met me op. We komen hier vast samen uit. 

De liefde vieren

De liefde vieren... eigenlijk moeten we dat elke dag doen. De liefde is namelijk zoiets moois en wanneer het échte liefde is, overwint dit vaak de meest zware stormen. Wanneer je door ups en downs samen sterker bent geworden, kan dit een reden zijn om bijvoorbeeld jullie geloften naar elkaar te vernieuwen. Iets bijzonder moois waarbij ik jullie maar al te graag bij kan helpen. 
Misschien zijn jullie wel 5/10/25 jaar getrouwd? You name it! Wanneer de liefde (opnieuw) gevierd gaat worden, ben ik er graag bij om jullie de dag van jullie dromen te geven. 

Geloften schrijven

Hebben jullie besloten om de geloften aan elkaar voor te lezen? Dit kan best spannend zijn. Want hoe schrijf je een verhaal met een mooi begin en een eind. 
Natuurlijk kunnen jullie het nooit fout doen, want wanneer je praat over de liefde die je voelt voor elkaar, dan kan dit alleen maar mooi zijn. 
Toch kan het fijn zijn wanneer iemand over jullie schouders mee kijkt.
Loopt het verhaal mooi in één lijn? Zijn jullie verhalen ongeveer even lang? Mochten jullie hier hulp bij willen, dan help ik jullie graag op weg. 

Wettelijk huwelijk; "Ik verklaar hierbij dat jullie door de wet aan elkaar zijn verbonden."

Willen jullie graag op de trouwlocatie van jullie gemeente trouwen, maar met een door jullie zelf uitgekozen trouwambtenaar? Omdat ik een zelfstandig Trouwambtenaar ben, dient de gemeente mij dan aan te stellen als BABS voor één dag. Maar, niet alle gemeentes doen dit. Stem dit altijd vooraf even af. 
De gemeente brengt hier ook kosten voor in rekening, bovenop de reguliere gemeentelijke leges. Dit hele proces duurt gemiddeld 12 weken. Het is goed om hier vooraf van op de hoogte te zijn. 


Weten jullie al dat de meeste bruidsparen die voor een zelfstandig trouwambtenaar kiezen, tegenwoordig ook kiezen voor het ceremonieel huwelijk? Een super leuke en inspirerende optie met ook nog eens een bak aan voordelen! 

Ceremonieel huwelijk; "Whoop, jullie zijn man en vrouw en jullie mogen elkaar nu kussen!"

Willen jullie alles helemaal zelf vormgeven en alle vrijheid hebben? Willen jullie elkaar het ja woord geven op dat ene mooie bankje in de hei, in het bos of misschien wel in een prachtig kasteel? Kies dan voor een ceremonieël huwelijk. Steeds meer stellen kiezen hiervoor.
Met een ceremonieel huwelijk zijn er namelijk geen beperkingen en kun je écht alles doen zoals jullie het voor ogen hebben. Om een ceremonieël huwelijk te kunnen sluiten trouwen jullie op een door jullie uitgekozen dag bij de gemeente volgens de wet, maar dat hoeft natuurlijk niemand te weten. Dat blijft ons geheim! Maar op deze manier kunnen jullie echt helemaal los gaan in jullie wensen én een bijkomend voordeel, je bespaart hiermee ook nog eens een hoop kosten uit. 

Laat die hippe bruiloft maar komen!