Trouwambtenaar, ceremoniespreker én zangeres 

Jullie gaan elkaar het jawoord geven. En niet zomaar... Nee jullie houden van elkaar en zijn er zeker van de rest van jullie leven met elkaar te delen. For better or for worse. 
En bij zoiets bijzonders, hoort natuurlijk ook een bijzondere ceremonie, toch? Niet zo'n suffe, saaie ceremonie die over elk persoon zou kunnen gaan... Nee, jullie willen vast een speciale, op maat gemaakte ceremonie die juist helemaal past bij wie jullie zijn? Zo één waar elk detail spot on is, die romantisch is maar die ook nog eens de juiste dosis humor met zich meebrengt.
Als dit jullie aanspreekt dan zijn jullie dan bij mij bij het juiste adres! 
Jullie ceremonie is het hart van de dag. Die mag sprankelen, ontroeren en als je het mij vraagt, mogdn we van tranen naar de grootste schaterlach gaan. 
Mijn ceremonies zijn uniek, want hoe leuk is het als jullie trouwambtenaar, naast al het bovenstaande ook zomaar nog ineens begint te zingen tijdens de ceremonie? 
Ook ben ik heel erg betrokken en dit hoor je terug in mijn verhaal. Ik weet wie jullie zijn en als grootste compliment krijg ik vaak de vraag; 'Ben jij een bekende van het bruidspaar ofzo? Je vertelt zo leuk over hun, je moet vast een vriendin van ze zijn'.

Maar goed werk, heeft tijd nodig... en goede research. Ik duik samen met jullie in jullie liefdesverhaal en ik benader jullie geliefde mensen om jullie heen om zo de ceremonie nog persoonlijker te maken. 

Van een lachwekkend spel spelen tijdens de ceremonie - tot tranen van ontroering omdat ik júllie nummer live voor jullie zing tijdens jullie persoonlijke verhaal. 
Alle emoties komen aan bod! 
Ik creëer hiermee een ceremonie op maat, die uniek is in zijn soort.

Benieuwd welke beloften ik jullie maak wanneer jullie Ja zeggen tegen Trouwen met Maureen als jullie (zingende) trouwambtenaar?  Je leest ze hieronder. 

Wanneer jullie Ja zeggen tegen Trouwen met Maureen dan beloof ik jullie; 

✔️ Persoonlijkheid en gezelligheid; Dat is waar ik voor sta. Ik kom dan ook graag gezellig bij jullie langs in jullie eigen vertrouwde omgeving en zal jullie onderdompelen met allerlei vragen over jullie liefde.  Jullie liefde vangen in woorden. Daar is tijd voor nodig. Dit gesprek zal ongeveer 2 tot 3 uur duren! Ik leer jullie dus al goed kennen waardoor we al snel een band op zullen bouwen!

✔️ Liefdevol, humor en interactie; Ik neem jullie mooie woorden op en zal ze in een liefdevol verhaal weten te schrijven. Júllie verhaal. Het liefst kom ik ook nog even in contact met jullie lievelingsmensen, zij kunnen mij vast ook nog wel wat vertellen over jullie.
Met herkenningspunten van én voor jullie, maar óók voor jullie gasten schrijf ik dan een prachtige ceremonie vol met humor en eigenheid. Ook zoek ik graag nog de interactie op tijdens de ceremonie. Dit houdt de boel lekker levendig!

✔️ Creativiteit en input; Ik denk met jullie mee als het gaat om de invulling van jullie ceremonie. Van mooie rituelen tot de geloften. Met een groot netwerk in de trouwbranche kan ik jullie - wanneer jullie dat graag willen - leveranciers aandragen die zich ook voor de volle 100% in zullen zetten om jullie dag onvergetelijk te maken. Zelfs wanneer de paniek toeslaat of de spanning te hoog zit, dan ben ik er voor jullie.

✔️ Uniek en exclusief; Wanneer ik aan de slag mag gaan als jullie trouwambtenaar dan weet je zeker dat jullie een ceremonie zullen beleven die echt uniek is. Elke ceremonie van mij is namelijk anders. Van heel intiem tot uitbundig. Van heel lief tot soms net op het randje... van heel stoer tot heel romantisch.
"Ik voel aan wat nodig is, zowel voorafgaand als tijdens de ceremonie en ik speel daar op in. 
Met volledige focus breng ik ontspanning door precies dat te doen waar de situatie om vraagt." Zo behoudt de ceremonie zijn kracht en zit iedereen werkelijk op het puntje van zijn stoel. Het mooiste; iedereen doet mee maar het draait volledig om jullie. 

♡ Alle stappen op een rij

♡ Klikgesprek

Created with Sketch.

Is er een klik? Jullie bruiloft is natuurlijk persoonlijk en zo moet het ook zijn. Jullie keuze daarbij voor de juiste trouwambtenaar is dan ook heel belangrijk. Hij/zij gaat julie trouwen en jullie liefste verhalen delen. Om te kijken of wij deze klik hebben, plannen we altijd een klikgesprek. Een klikgesprek/kennismaking is online en plannen we samen in. 
Voelen we een klik? en willen jullie Trouwen met Maureen als jullie trouwambtenaar? Dan gaan we samen jullie ceremonie tot een droomceremonie maken! Let the joy begin!

♡ Jullie liefde  

Created with Sketch.

Ongeveer 4/5 weken voor de ceremonie komen we gezellig samen om te kletsen over jullie ceremonie. Ook stemmen we af wie ik mag benaderen. Voorafgaand aan dit gesprek ontvangen jullie van mij leuke werkboeken. Eén voor jullie samen en ook ieder nog apart. Nadat we de grote lijnen hebben besproken gaan we inhoudelijk in op jullie antwoorden uit de vragenlijsten. ♡ Dit gesprek zal ongeveer 2 tot 4 uur duren. Ik natuurlijk op alle kleine details, niets zal mij ontgaan. 

♡ Lievelingsmensen

Created with Sketch.

Jullie daggasten, zij betekenen vast veel voor jullie. Ik zal hun daarom ook benaderen om nog meer details over jullie te weten te komen. Dit geeft jullie verhaal een onverwachte twist en brengt vaak ontzettend veel humor in de ceremonie. Uiteraard alles met een knipoog ;-) en in overleg met jullie. 

♡ Hoe was het?

Created with Sketch.

Na de ceremonie gaan jullie lekker genieten en bijpraten met al jullie gasten. Als jullie dat wensen, proost ik heel graag met jullie mee.
Als jullie trouwambtenaar leef ik volledig met jullie mee.

Ik ben dan ook heel benieuwd hoe jullie de ceremonie hebben ervaren. Ongeveer één week na de ceremonie spreken we nog eens af om na te kletsen over jullie grote dag! Heb ik mijn beloften waar gemaakt? ♡

♡ Relaxen

Created with Sketch.

En dan komt het moment, jullie mogen lekker relaxen. Ik kruip in mijn bubbel en met alle lieve woorden die ik heb mogen vangen maak ik een prachtig verhaal op papier. Ik ga jullie ceremonie schrijven, geheel op maat. Zelfs de kleinste details van jullie liefde komen terug in het verhaal. Willen jullie dat ik ook nog ga zingen tijdens de ceremonie? Dan bespreek ik dit met mijn vaste pianist zodat alles mooi in elkaar overloopt.

Tussendoor bellen we regelmatig om even af te stemmen en jullie gevoelens naar aanloop van de grote dag te peilen. Want dat het spannend is en dat er emoties bij komen kijken, dat is iets wat zeker is. 

♡ De dag! 

Created with Sketch.

Al ruim op tijd zorg ik dat ik op locatie ben. Zo kan ik even aarden en contact leggen met alle andere betrokken leveranciers. Ook zal ik nog even jullie blije en nerveuze gezichten opzoeken en even een kort gesprekje met jullie hebben om te vragen of jullie er klaar voor zijn. Kriebels... die mogen er zijn!
De eerste gasten druppelen binnen, ik vang ze met liefde voor jullie op. En dan.... laat dan de magie maar beginnen. 

Jullie hebben nu kunnen lezen hoe ik te werk ga. Zijn jullie al enthousiast geworden? 
Laten we kennismaken met elkaar en jullie droomceremonie waarmaken! Laat hieronder jullie gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. Meteen weten of ik beschikbaar ben op jullie dag? Vermeld dan ook jullie trouwdatum en trouwlocatie. 

Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.