Let's GO! 

Jullie gaan trouwen in het buitenland! Wow! Hoe gaaf is dat? 

Veel stellen denken dat bij het plannen van een bruiloft in het buitenland, hier ook een flink kostenplaatje aanhangt, maar net zoals in Nederland bepalen jullie het budget voor jullie dag. 
Een eerste stap om dit goed te realiseren is het inschakelen van een weddingplanner die de juiste leveranciers kent binnen het land waar jullie willen gaan trouwen. 
Kunnen jullie wel wel hulp gebruiken bij deze zoektocht? Stuur mij dan een berichtje. Door mijn ervaring met weddingplanners in bepaalde regio kan ik jullie zeker wat toppers aanbevelen! 

Mijn werkwijze en de kosten

Met volledige aandacht en zorg bereid ik mij voor op jullie grote dag,  dit doe ik net zoals bij de bruiloften in Nederland. Je leest dit in mijn werkwijze. Natuurlijk komt er bij een bruiloft in het buitenland nog wat meer kijken. Ik plan meerdere dagen vrij om deze reis met jullie af te leggen. Ik ben een dag (of twee) voor de ceremonie al op bestemming en ik vertrek een dag na de ceremonie. Zo weet ik zeker dat ik met rust jullie ceremonie in ga. 

'Maar verblijf je dan bij ons op de accommodatie?' Nee... Ik boek een eigen verblijf en vervoer. Zoals ik het zo mooi zei tegen een bruidspaar; 'Natuurlijk blijf ik wel graag nog even proosten ;) maar wanneer mijn taak erop zit en de magie is volbracht vertrek ik als een soort Mary Poppins en laat jullie met een gerust en fijn gevoel achter.


Omdat de kosten van een reis verschillend zijn per land en seizoen, is het lastig om hier een vaste prijs aan te geven. Voor mij is de ervaring van zo'n reis ook wat waard. Daarom maak ik graag een offerte op maat voor jullie droomceremonie! 


Lijkt het jullie wat en willen jullie een ceremonie in het buitenland die super persoonlijk is? Laten we dan samen eens gaan praten en kijken hoe we jullie droombruiloft kunnen realiseren.