Let's GO! 

Jullie gaan trouwen in het buitenland! Wow! Hoe gaaf is dat!!! En nu komen jullie op het stuk, kies je voor een familielid die gaat spreken op jullie bruiloft of liever een professional? Deze keuze ligt volledig bij jullie. Maar weet dat ik mijn koffer heel graag voor jullie inpak! 

Het inhuren van een ervaren spreker in het buitenland schilt een hoop zorgen. Ik heb al meerdere bruiloften in het buitenland mogen spreken en wauw, elke keer weer was het een feestje en zag ik alle gasten genieten. Voorafgaand heerste  er ook een ontspannen sfeer en zat niemand op hete kolen omdat er nog iets van hem/haar werd verwacht. 

Good to know; vanaf 2025 zal ik langere tijden verblijven in Spanje (regio Andalusië). Mocht trouwen in Spanje dus een wens zijn voor jullie, dan kan ik dit mogelijk combineren met andere bruiloften in deze regio. Hebben jullie hulp nodig bij het organiseren? Ik help jullie graag om jullie met de juiste mensen in contact te brengen zodat jullie dag, een dag wordt met een magisch randje! 

Mijn werkwijze en de kosten

Met volledige aandacht en zorg bereid ik mij voor op jullie grote dag,  dit doe ik net zoals bij de bruiloften in Nederland. Je leest dit in mijn werkwijze. Natuurlijk komt er bij een bruiloft in het buitenland nog wat meer kijken. Ik plan meerdere dagen vrij om deze reis met jullie af te leggen. Ik ben een dag (of twee) voor de ceremonie al op bestemming en ik vertrek een dag na de ceremonie. Zo weet ik zeker dat ik met rust jullie ceremonie in ga. 

'Maar verblijf je dan bij ons op de accommodatie?' Nee... Ik boek een eigen verblijf en vervoer. Zoals ik het zo mooi zei tegen een bruidspaar; 'Natuurlijk blijf ik wel graag nog even proosten ;) maar wanneer mijn taak erop zit en de magie is volbracht vertrek ik als een soort Mary Poppins en laat jullie met een gerust en fijn gevoel achter.


Omdat de kosten van een reis verschillend zijn per land en seizoen, is het lastig om hier een vaste prijs aan te geven. Voor mij is de ervaring van zo'n reis ook wat waard. Daarom maak ik graag een offerte op maat voor jullie droomceremonie! 

Lijkt het jullie wat en willen jullie een ceremonie in het buitenland die super persoonlijk is? Laten we dan samen eens gaan praten en kijken hoe we jullie droomceremonie kunnen realiseren.