♡ Werkwijze

Een bruiloft die anders is dan standaard. Daar hoort ook een andere werkwijze bij. Ik stop veel tijd in de bruiloften die ik mag verzorgen, we hebben dus niet maar één gesprek maar ik duik echt in jullie liefdesverhaal. Samen met jullie gaan we kijken naar jullie wensen en ik zoek unieke details die ik kan toevoegen aan de ceremonie. 
Goed om te weten, omdat ik het belangrijk vind dat ik echt alle tijd voor jullie heb - neem ik maar een max. aantal bruiloften aan om de kwaliteit van mijn ceremonies te waarborgen. 

Benieuwd naar de gehele werkwijze? Lees dan zeker even verder. 

Wanneer jullie Ja zeggen tegen Trouwen met Maureen dan kunnen jullie rekenen op; 

♡ Persoonlijkheid en gezelligheid; Dat is waar ik voor sta. Ik kom dan ook graag gezellig bij jullie langs in jullie eigen vertrouwde omgeving en zal jullie onderdompelen met allerlei vragen over jullie liefde.  Jullie liefde vangen in woorden. Daar is tijd voor nodig. Dit gesprek zal ongeveer 2 tot 4 uur duren! Ik leer jullie dus al goed kennen waardoor we al snel een band op zullen bouwen! 


 ♡ Liefdevol, humor en interactie; Ik neem jullie mooie woorden op en zal ze in een liefdevol verhaal weten te schrijven. Júllie verhaal. Het liefst kom ik ook nog even in contact met jullie lievelingsmensen, zij kunnen mij vast ook nog wel wat vertellen over jullie. 

Met herkenningspunten van én voor jullie, maar óók voor jullie gasten schrijf ik dan een prachtige ceremonie vol met humor en eigenheid. Ook zoek ik graag nog de interactie op tijdens de ceremonie. Dit houdt de boel lekker levendig!


Creativiteit en input; Ik denk met jullie mee als het gaat om de invulling van jullie ceremonie. Van mooie rituelen tot de geloften. Met een groot netwerk in de trouwbranche kan ik jullie - wanneer jullie dat graag willen - leveranciers aandragen die zich ook voor de volle 100% in zullen zetten om jullie dag onvergetelijk te maken. Zelfs wanneer de paniek toeslaat of de spanning te hoog zit, dan ben ik er voor jullie.

Kortom,
'Ik beloof jullie een ceremonie met een traan en een lach. 

Luchtig maar raak. Een ceremonie die je voor altijd in je hart bewaard. 
Een blijvende herinnering voor jullie én jullie gasten.

♡ Alle stappen op een rij

♡ Klikgesprek

Created with Sketch.

Is er een klik? Jullie bruiloft is natuurlijk persoonlijk en zo moet het ook zijn. Jullie keuze daarbij voor de juiste trouwambtenaar is dan ook heel belangrijk. Hij/zij gaat julie trouwen en jullie liefste verhalen delen. Om te kijken of wij deze klik hebben, plannen we altijd een klikgesprek. Dit kan door te videobellen maar natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom bij mij op kantoor. Voelen we een klik? en willen jullie Trouwen met Maureen als jullie trouwambtenaar? Dan gaan we samen jullie ceremonie tot een droomceremonie maken! Let the joy begin!

♡ Jullie liefde  

Created with Sketch.

Ongeveer 4/5 weken voor de ceremonie komen we gezellig samen om te kletsen over jullie ceremonie. Ook stemmen we af wie ik mag benaderen. Voorafgaand aan dit gesprek ontvangen jullie van mij leuke werkboeken. Eén voor jullie samen en ook ieder nog apart. Nadat we de grote lijnen hebben besproken gaan we inhoudelijk in op jullie antwoorden uit de vragenlijsten. ♡ Dit gesprek zal ongeveer 2 tot 4 uur duren. Ik natuurlijk op alle kleine details, niets zal mij ontgaan. 

♡ Lievelingsmensen

Created with Sketch.

Jullie daggasten, zij betekenen vast veel voor jullie. Ik zal hun daarom ook benaderen om nog meer details over jullie te weten te komen. Dit geeft jullie verhaal een onverwachte twist en brengt vaak ontzettend veel humor in de ceremonie. Uiteraard alles met een knipoog ;-) en in overleg met jullie. 

♡ Relaxen

Created with Sketch.

En dan komt het moment, jullie mogen lekker relaxen. Ik kruip in mijn bubbel en met alle lieve woorden die ik heb mogen vangen maak ik een prachtig verhaal op papier. Ik ga jullie ceremonie schrijven, geheel op maat. Zelfs de kleinste details van jullie liefde komen terug in het verhaal. Willen jullie dat ik ook nog ga zingen tijdens de ceremonie? Dan bespreek ik dit met mijn vaste pianist zodat alles mooi in elkaar overloopt.

Tussendoor bellen we regelmatig om even af te stemmen en jullie gevoelens naar aanloop van de grote dag te peilen. Want dat het spannend is en dat er emoties bij komen kijken, dat is iets wat zeker is. 

♡ De dag! 

Created with Sketch.

Al ruim op tijd zorg ik dat ik op locatie ben. Zo kan ik even aarden en contact leggen met alle andere betrokken leveranciers. Ook zal ik nog even jullie blije en nerveuze gezichten opzoeken en even een kort gesprekje met jullie hebben om te vragen of jullie er klaar voor zijn. Kriebels... die mogen er zijn!
De eerste gasten druppelen binnen, ik vang ze met liefde voor jullie op. En dan.... laat dan de magie maar beginnen. 

♡ Hoe was het?

Created with Sketch.

Na de ceremonie gaan jullie lekker genieten en bijpraten met al jullie gasten. Als jullie dat wensen, proost ik heel graag met jullie mee.
Als jullie trouwambtenaar leef ik volledig met jullie mee.

Ik ben dan ook heel benieuwd hoe jullie de ceremonie hebben ervaren. Ongeveer één week na de ceremonie spreken we nog eens af om na te kletsen over jullie grote dag! Heb ik mijn beloften waar gemaakt? ♡

Jullie hebben nu kunnen lezen hoe ik te werk ga. Zijn jullie al enthousiast geworden? 
Laten we kennismaken met elkaar en jullie droomceremonie waarmaken! Laat hieronder jullie gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. 

Netherlands

Onze privacyverklaring is van toepassing.