♡ Wie ben ik?

Leuk dat jullie willen weten wie ik ben en dat jullie op deze pagina zijn beland!
Ik ben Maureen, vrouw van Kevin en moeder van vier schatten van kinderen. Optimist, die houd van een feestje maar ook enorm kan genieten van lekker even helemaal niets. Soms ook dikke prima toch?  

Ik ben drie jaar werkzaam geweest als docent muziek en sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. Gestart als zangdocent, vervolgens ben ik gaan zingen bij bruiloften en eenmaal kennis gemaakt met deze branche was ik hooked! 

Als zangeres heb ik meerdere bruiloften bij mogen wonen vanaf een hele bijzondere plek, vlak naast het bruidspaar. Ik zag en voelde de emoties en mocht hun lievelingsliedjes zingen. Nog steeds doe ik dit met veel plezier. Ik hou namelijk van het contact met de bruidsparen, het uitzoeken van de juiste liedjes en natuurlijk het zingen zelf... maar het ontbrak mij aan één ding. Ik wilde de verdieping in. Ik wilde het liefst alles horen over het koppel en miste dan ook net dat laatste beetje wanneer ik als zangeres werd geboekt. Ook begon het presenteren te kriebelen en met de velen bruiloften die ik heb mogen zien, dacht ik... dit kan anders! Geen suffe ceremonie met een langdradig verhaal, maar een ceremonie die straight to the point is, met verrassende elementen en raak op elk vlak! 

Met mijn achtergrond in Theater en de opleiding tot Artiest in mijn broekzak heb ik daarom de stoute schoenen aangetrokken en ik ben mij gaan ontwikkelen tot zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker! 
De liefste en mooiste verhalen vertellen, interactief met jullie, het bruidspaar én jullie gasten. Een ceremonie creëeren waar jullie met veel plezier aan terug zullen denken maar waar jullie gasten ook nog lang over na zullen praten.
Zo één met een lach, humor maar ook de nodige ontroering.  

En verder.... Ik geniet van dat wat het leven brengt.
Ik hou van mensen. Ik kan uren luisteren naar levensverhalen en hou van goede gesprekken. 
(Het liefst met een glas heerlijke witte wijn.)
Mensen omschrijven mij als een warm, persoonlijk en integer persoon. Iemand die graag mensen bij elkaar brengt, een verbinder die gelooft in dromen waarmaken. 
En verder.... ik ben iemand die het leven écht leeft maar ook stil kan staan om de mooiste momenten in mijzelf op te nemen. 

Meer weten? Op instagram kun je nog meer over mij te weten komen. IG: MAUREENMARTENS_Trouwt_en_zingt.


Mag ik ook stilstaan bij jullie leven? Mag ik jullie liefde vangen in de mooiste woorden? 


Dan gaan we gauw een koffie of wijntje drinken. 
Ik kijk er in ieder geval naar uit om jullie écht te ontmoeten.